Royal Bank of Scotland investuje do zlepšenia služieb

Spoločnosť sa snaží napraviť si reputáciu medzi malými firmami. Objavili sa totiž obvinenia, že svojimi praktikami spôsobila neodôvodnený bankrot veľkého počtu malých firiem.

Spoločnosť Royal Bank of Scotland (RBS) investuje viac než jednu miliardu britských libier (GBP) do zlepšenia služieb. Spoločnosť sa snaží napraviť si reputáciu medzi malými firmami. Objavili sa totiž obvinenia, že RBS svojimi praktikami spôsobila neodôvodnený bankrot veľkého počtu malých firiem. Banka uviedla, že táto investícia povedie k jednoduchším a rýchlejším službám pre klientov, vrátane otvárania účtov a úverovania. Väčšina rozhodnutí týkajúca sa úverov by sa mala uskutočniť do piatich dní. RBS by plánovanú investíciu mala uskutočniť v období medzi rokmi 2014 a 2018.

„Investícia, ktorú sme dnes prisľúbili, zrýchli otváranie účtov, zjednoduší proces úverovania a poskytne nástroje pripravené pomôcť nám k lepšej podpore klientov,“ povedala Alison Roseová zo spoločnosti RBS. V rámci investície vznikne osem nových regionálnych pracovísk, ktoré podporia podnikateľov. Spoločnosť taktiež vylepší tréning zamestnancov.

(1 EUR = 0,7827 GBP)

Súvisiace články

Aktuálne správy