NDS pripravuje opravu na diaľničnom moste Lafranconi

Podľa verejnej súťaže na opravu prekrytia zrkadla diaľničného mosta Lafranconi v Bratislave odhadované náklady stavebných prác sú 665 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty. Otváranie ponúk je plánované 11. októbra.

Národná diaľničná spoločnosť (NDS), a.s. vyhlásila verejnú súťaž na opravu prekrytia zrkadla diaľničného mosta Lafranconi v Bratislave. Predpokladaná cena stavebných prác je 665 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). „Predmetom obstarávania sú stavebné práce, ktorými sa zrealizuje oprava prekrytia zrkadla mosta Lafranconi, vrátane sanácie príslušenstva mostov – ríms a betónových blokov pod stožiarmi verejného osvetlenia,“ informovala diaľničná spoločnosť vo Vestníku verejného obstarávania.

Otváranie ponúk je plánované 11. októbra, pričom o súťažné podklady je možné požiadať do 21. septembra. Záujemcovia o účasť v tendri majú predložiť zoznam stavebných prác rovnakého charakteru uskutočnených v rokoch 2007 až 2011. Uchádzači musia preukázať realizáciu stavebných prác v predchádzajúcich piatich rokoch v minimálnom objeme 300 tis. eur bez DPH. NDS bude brať do úvahy iba zákazky s minimálnou hodnotou 50 tis. eur bez DPH.

Súvisiace články

Aktuálne správy