Najlepšia cesta k optimalizácii nákladov na energie je využitie až 15 % zľavy na dodávku plynu – relatívne dosť, že?

Energie predstavujú významnú položku v nákladoch malých a stredných podnikateľov a samospráv. Stredoslovenská energetika, a. s. (SSE), prichádza na trh so zaujímavou ponukou, ktorá môže živnostníkom, podnikateľom, organizáciám, primátorom miest, či starostom obcí ušetriť zaujímavé prostriedky z ich rozpočtu.

Tradičný dodávateľ s novou komoditou

Od apríla tohto roku dodáva plyn koncovým zákazníkom aj SSE – významný hráč na slovenskom energetickom trhu, ktorého odberatelia poznajú najmä ako dodávateľa elektriny. SSE rozšírila svoje produktové portfólio o dodávku plynu pre všetky zákaznícke segmenty od domácností, cez malých a stredných podnikateľov, samosprávy, až po veľkoodberateľov.

Cenová výhodnosť ponuky

Odberatelia energií mnohokrát riešia otázku optimalizácie spotreby. Najmä podnikatelia a samosprávy sú v tomto smere aktívni. Práve pre nich pripravila SSE výhodnú ponuku dodávky plynu, s ktorou môžu ušetriť od 10 až do 15 % v porovnaní so štandardnými cenami dominantného dodávateľa plynu na Slovensku.

Ako v každej oblasti podnikania, aj v tomto prípade platí: čím dlhšie obdobie platnosti zmluvy, tým väčšia zľava. Všetci podnikatelia a samosprávy si môžu vybrať z 12-, 24- alebo 36-mesačnej viazanosti. Atraktívnosť ponuky výrazne zvyšuje garancia fixnej ceny počas celého zmluvného obdobia, a to aj v prípade, ak by trhová cena plynu stúpala.

Výhoda dodávky elektriny aj plynu od jedného dodávateľa

Okrem výraznej cenovej úspory môžu zákazníci profitovať aj z ďalších výhod. Odberatelia, ktorí sa rozhodnú pre dodávku oboch komodít od jedného dodávateľa, od SSE, získajú už osvedčenú zákaznícku starostlivosť, jeden spoločný kontakt pre riešenie požiadaviek ohľadom elektriny a plynu, ale aj možnosť osobného stretnutia v niektorom zo siedmich zákazníckych centie SSE. V prípade miest a obcí je možné využiť špeciálnu starostlivosť s možnosťou stretnúť sa s kontaktným pracovníkom, ktorý samosprávam pomôže vyriešiť všetky záležitosti týkajúce sa dodávok energií a súvisiacich služieb.

Férové jednanie a transparentnosť

Dôležitou súčasťou akýchkoľvek obchodných vzťahov je férovosť. Toto je tiež jeden z kľúčových princípov ponuky. Zmluvy od SSE sú prehľadné a neobsahujú žiadne skryté podmienky ani poplatky. Nenájdete v nich ani drobné písmenká, ktorých účelom je niečo zatajiť. SSE jasne hovorí o cene, jasne kalkuluje úsporu do budúcnosti voči cenám dominantného dodávateľa. Zákazník dostane všetky potrebné informácie „rovno na stôl“, aby sa mohol zodpovedne rozhodnúť.

Kvalitná zákaznícka starostlivosť a široká ponuka služieb

SSE si zakladá na komplexnosti svojho servisu a dokáže uspokojiť požiadavky aj tých najnáročnejších klientov. Môže sa pochváliť zabehnutou a dobre fungujúcou zákazníckou starostlivosťou, ktorú zabezpečuje profesionálny tím pracovníkov. Keďže zákazníci sú čím ďalej tým náročnejší a od svojich dodávateľov očakávajú vysokú dávku odbornosti, SSE ako súčasť svojho servisu ponúka všetkým zákazníkom bezplatné energetické poradenstvo. Práve služby energetickej efektívnosti a poradenské služby zohrávajú v ponuke SSE stále väčšiu úlohu a definujú smer, ktorým sa chce táto spoločnosť v budúcnosti rozvíjať. Tak, aby z toho profitovali práve zákazníci Stredoslovenskej energetiky.

Ak vás ponuka SSE zaujala a chceli by ste sa o nej dozvedieť viac, môžete kliknúť na www.sse.sk/plyn.
Stredoslovenská energetika – Energia nabitá inováciami.

Súvisiace články

Aktuálne správy