Členom združenia Solus sa stala aj firma ALD Automotive

Členmi združenia Solus je na Slovensku v súčasnosti desať spoločností

Združenie Solus, ktoré vytvára negatívny register klientskych informácií, prijalo za člena spoločnosť ALD Automotive s.r.o. konajúcu prostredníctvom svojej slovenskej organizačnej zložky. Firma patrí v rámci Société Générale Group do divízie zaoberajúcej sa lízingom vozidiel a správou vozových parkov. „Rozširovanie členskej základne združenia Solus je pozitívnym signálom. Spolu so zapájaním sa ďalších spoločností do Solusu rastie aj vypovedacia hodnota odpovedí z registra,“ uviedla tajomníčka združenia Solus Zuzana Krajčovičová.

Združenie Solus zhromažďuje informácie o klientoch, ktorí sa dostali do problémov so splácaním svojich záväzkov u niektorého člena združenia. Užívateľom registra je od roku 2006 k dispozícii nástroj, ktorý im poskytuje odpovede využiteľné v oblasti riadenia rizika spojeného s poskytovanými službami.

Členmi združenia Solus sú na Slovensku spoločnosti ALD Automotive, BRE Bank SA, pobočka zahraničnej banky mBank v Slovenskej republike, Cetelem Slovensko, Cofidis, Credium Slovakia, Essox SK, Home Credit Slovakia, Profi Credit Slovakia, Telefónica Slovakia a Zuno Bank AG, pobočka zahraničnej banky.

Súvisiace články

Aktuálne správy