Unikátna investícia s UniBankou: UniVklad + v EUR

Po úspešnom uvedení produktu UniVklad + v Sk, ktorého upisovanie bolo ukončené 23.5.2002, uviedla UniBanka v tomto období na trh UniVklad + v eurách. Tento produkt kombinuje výhody klasického termínovaného vkladu a investícií do cenných papierov prostredníctvom svetovej spoločnosti Pioneer Investments.

Po úspešnom uvedení produktu UniVklad + v Sk, ktorého upisovanie bolo ukončené
23.5.2002, uviedla UniBanka v tomto období na trh UniVklad + v eurách. Tento produkt kombinuje výhody klasického termínovaného vkladu a investícií do cenných papierov prostredníctvom svetovej spoločnosti Pioneer Investments.
Minimálna investícia pre fyzickú klientelu je 1000 EUR a pre firemnú klientelu 2500 EUR. Upisovacie obdobie je do 15. októbra tohto roku a objem emisie je limitovaný.

Nemožno stratiť, len získať

UniVklad +je strednodobá investícia s garantovaným výnosom tj. máte zaručenú návratnosť vložených peňazí a pevný úrokový výnos bez ohľadu na to, ako sa vyvíja výkonnosť fondov Pioneer. Zároveň máte možnosť získať podiel z priemerného výnosu dlhopisových a akciových fondov renomovanej spoločnosti Pioneer Investments,
70% Pioneer Funds – Euro Corporate Bond, trieda A, 30% Pioneer Funds – Core European Equity, trieda A.

Ochrana vkladu
Prostriedky investované do Univkladu+ sú chránené podľa Zákona č. 118/1996 Zb.

Zvýhodnené zdaňovanie
Ďalšou výhodou , ktorá prispieva k dosiahnutiu vyššieho reálneho výnosu pre fyzickú klientelu je zdanenie nižšou sadzbou v porovnaní s krátkodobejšími vkladmi.

Využitie UniVkladu + ako zábezpeky
V prípade potreby možnosť poskytnutia krátkodobého úveru zaručeného prostriedkami uloženými na UniVklade + .

Možnosť zmeny majiteľa

Zaujímavá je aj možnosť prevodu investovaných prostriedkov a očakávaných výnosov z UniVkladu+ na inú osobu.
Viac informácii na www.unibanka.sk.

Súvisiace články

Aktuálne správy