Dobré rady nad zlato, alebo na čo sa pýtať

Možností je veľa, rozhodnutie dôležité, preto vám v nasledujúcom rozhovore s Andreou Trebuľovou zo spoločnosti Cetelem Slovensko poradíme ako postupovať pri záujme o splátkový predaj.* Splátkových spoločností je veľa, ako si medzi nimi vybrať?Väčšinou práve najviac propagované úverové produkty, s drahou reklamnou kampaňou, bývajú najmenej výhodné.

Možností je veľa, rozhodnutie dôležité, preto vám v nasledujúcom rozhovore s Andreou Trebuľovou zo spoločnosti Cetelem Slovensko poradíme ako postupovať pri záujme o splátkový predaj.


* Splátkových spoločností je veľa, ako si medzi nimi vybrať?


Väčšinou práve najviac propagované úverové produkty, s drahou reklamnou kampaňou, bývajú najmenej výhodné. Preto neodporúčam rozhodovať sa len na základe reklamy, ktorá na nás, najmä v predvianočnom období, útočí na každom kroku. Najviac informácií o splátkach a splátkových spoločnostiach vám môže poskytnúť predavač alebo pracovník na splátkovom oddelení priamo v predajni.


* Rozhodla som sa kúpiť si práčku. Ako mám postupovať?


Pred príchodom do predajne, v ktorej ste sa rozhodli práčku kúpiť, si pripravte doklady potrebné pre rýchle vybavenie nákupu na splátky. Najčaste…

Celý článok si môžete prečítať tu »».

Súvisiace články

Aktuálne správy