Predajne operátorov sú otvorené, treba však negatívny test či potvrdenie

Na Slovensku platia od stredy nové podmienky zákazu vychádzania. Medzi výnimky spadajú aj prevádzky telekomunikačných operátorov. Navštíviť ich však ľudia môžu iba s negatívnym testom na prítomnosť nového koronavírusu alebo s potvrdením dokazujúcim to, že zákazník spadá do niektorej zo skupín, ktoré predstavujú výnimky určené hlavným hygienikom SR. Informovala o tom hovorkyňa O2 Tereza Molnár.
Ako dodala Molnár, v súčasnosti majú predajne O2 upravené otváracie hodiny v obchodných centrách, a to od 10.00 do 18.00 h. „Kamenné predajne fungujú v obvyklom režime. Pri návšteve našich predajní žiadame zákazníkov o dôsledné dodržiavanie hygienických opatrení, akými je nosenie rúška prekrytím dolných, ale aj horných dýchacích ciest, dezinfekcia rúk pri vstupe do predajne a dodržiavanie bezpečných rozstupov,“ vyzdvihla Molnár.
Ako pre TASR uviedla hovorkyňa Orange Alexandra Piskunová, v ich prípade sa otváracie hodiny predajných miest od stredy nemenia, zostávajú rovnaké, ako doteraz.
Slovak Telekom informuje na svojej webovej stránke, že pre zhoršujúcu sa epidemiologickú situáciu a aktuálne nariadenia vlády budú ich predajne v obchodných centrách otvorené v skrátenom otváracom čase, a to do 19.00 h, s platnosťou do 31. januára.

Súvisiace články

Aktuálne správy