Call centrá cestovnej agentúry Invia na Slovensku pomáhajú českým

Spoločnosť tak zareagovala v súvislosti s nepriaznivými dopadmi koronavírusu na cestovný ruch, vo svojich call centrách má viac ako dvesto zamestnancov.

Call centrá cestovnej agentúry Invia na Slovensku v súčasnosti pomáhajú tým českým, ktoré poskytujú svoje služby infolinkám pre pomoc seniorom, hendikepovaným a ľuďom v karanténe. Ako v piatok informovala spoločnosť, pôsobiaca na českom a slovenskom trhu, zareagovala tak v súvislosti s nepriaznivými dopadmi koronavírusu na cestovný ruch, vo svojich call centrách má viac ako dvesto zamestnancov.

Cestovný ruch bol podľa agentúry jedným z prvých odvetví, ktoré muselo prijať opatrenia a prispôsobiť sa novému fungovaniu v čase, keď sa všetci snažia zabrániť šíreniu nákazy. „Keďže v súčasnosti sa predaj zájazdov utlmil, pracovníci českého call centra boli preškolení a začali obsluhovať bezplatnú infolinku. Poskytujú telefonické poradenstvo seniorom, hendikepovaným alebo ľuďom v karanténe, ktorí si môžu cez nich objednať lieky alebo potraviny,“ uviedla externá hovorkyňa cestovnej agentúry Invia Helena Tomková.

Vedenie Invie zareagovalo na vzniknutú situáciu veľmi pohotovo a preskupilo kapacity svojich call centier v rámci cezhraničnej česko-slovenskej spolupráce. Kapacity slovenského call centra tak v súčasnosti slúžia nielen klientom cestovnej agentúry zo Slovenska, ale aj z Českej republiky. „Sme veľmi radi, že slovenskí kolegovia môžu takto pomôcť svojim českým kolegom a tak prispieť k vytvoreniu kapacít na pomoc tým, ktorí to v tejto situácii najviac potrebujú,“ priblížila Tomková. „Koronavírus nie je iba problémom Slovenska, a preto je dobré si navzájom pomáhať aj medzi susedskými krajinami,“ dodala.

Spoločnosť Invia.sk, s. r. o., so sídlom v Bratislave je najväčšia cestovná agentúra na Slovensku, na trhu pôsobí viac ako pätnásť rokov. Je autorizovaným predajcom zájazdov od vyše tristo renomovaných a poistených cestovných kancelárií. Na Slovensku má viac ako 50 kamenných pobočiek . Invia má zastúpenie aj v Českej republike a v Maďarsku.

Súvisiace články

Aktuálne správy