Nové cestovné poriadky majú zmeny v MHD i prímestských linkách

V súvislosti s novým cestovným poriadkom upozorňuje dopravca Arriva Trnava cestujúcich v Trnavskom kraji, aby si odchody svojich spojov overili na webových stránkach spoločnosti. K zmenám prišlo podľa PR spoločnosti Petry Helecz v prímestskej i mestskej autobusovej doprave.
Zmeny majú priniesť plynulejšiu vzájomnú nadväznosť autobusových spojov, nadväznosť na vlakové spojenia a v prípade vybraných liniek aj na Bratislavskú integrovanú dopravu. Cestujúci na linkách prímestskej autobusovej dopravy v Trnave, Piešťanoch, Senici, Hlohovci a Holíči – Hodoníne budú môcť cestovať bez zbytočných prestojov na zastávkach. Presné časy odchodov a informácie o zmenách nájdu na stránke spoločnosti v sekcii cestovné poriadky.
„S ohľadom na požiadavku cestujúcich na lepšiu nadväznosť mestskej autobusovej dopravy (MHD) v Trnave k jednotlivých vlakom na úseku Trnava – Bratislava sa uskutočnilo viacero zmien v úprave časov príchodov autobusov mestskej hromadnej dopravy na železničnú stanicu Trnava,“ informovala o tom Helecz. Menšie úpravy urobili aj v cestovných poriadkoch MHD v Piešťanoch, Senici a Hlohovci a súvisia so zrýchlením spojov a ich vzájomnou nadväznosťou a nadväznosťou na odchody vlakov.
Zmeny spoločnosť zapracovala na základe požiadaviek objednávateľov služby – miest i Trnavského samosprávneho kraja.

Súvisiace články

Aktuálne správy