Spoločnosť EcoTank bude výhradným distribútorom unikátneho zariadenia, podpísala kontrakt s firmou TSG Services and Solutions

Kontrakt prináša dohodu o výhradnej distribúcii zariadenia EcoTank pre siete čerpacích staníc a servisných miest vo Švajčiarsku.

Spoločnosť EcoTank podpísala kontrakt o spolupráci s firmou TSG Services and Solutions. Týka sa výhradnej distribúcie zariadenia EcoTank pre siete čerpacích staníc a servisných miest vo Švajčiarsku. Informovala o tom spoločnosť EcoTank.

TSG Group je dodávateľ zariadení a služieb pre viac ako 40 tisíc čerpacích staníc a ropných spoločností v Európe a Afrike. TSG zabezpečuje kompletný balík, a to od benzínových čerpadiel, platobných terminálov, príslušenstva k médiám a systémov na meranie obsahu nádrže až po kompletné riešenia AdBlue.

EcoTank je zariadenie na dopĺňanie kvapaliny do ostrekovačov pochádzajúce z dielne slovenských vynálezcov Juraja Saktora a Richarda Vámoša. Využívaním tohto zariadenia sa limituje používanie plastových obalov a šetrí sa životné prostredie. EcoTank s.r.o. je súčasťou skupiny Datapac.

Súvisiace články

Aktuálne správy