Sklad v Dunajskej Strede s vyše 50.000 m2 má nového majiteľa

Logistické centrum v Dunajskej Strede kúpila prostredníctvom investičného fondu Gramercy Property Europe III medzinárodná realitná investičná spoločnosť Gramercy Europe.

Logistické centrum v Dunajskej Strede kúpila prostredníctvom investičného fondu Gramercy Property Europe III medzinárodná realitná investičná spoločnosť Gramercy Europe. Centrum predtým vlastnili ECE European City Estates a Go Asset. Transakciu po poradenskej stránke zabezpečovala realitno-poradenská spoločnosť CBRE, ktorá o nej v pondelok informovala médiá.
Sklad v Dunajskej Strede bol dokončený v roku 2018 a má celkovo viac ako 50.000 metrov štvorcových (m2). "Sme radi, že sa nám na Slovensko podarilo dostať nového investora a veríme, že po pozitívnych skúsenostiach prídu aj ďalšie investície tohto fondu v našom regióne," povedal riaditeľ oddelenia predaja investičných nehnuteľností v CBRE na Slovensku Marián Mlynárik.
Gramercy Europe sa špecializuje na logistické a priemyselné nehnuteľnosti v Európe. Sídlo spoločnosti sa nachádza vo Veľkej Británii, pobočky má aj v Španielsku či v Nemecku.

Súvisiace články

Aktuálne správy