Návštevníkov termálneho kúpaliska očakáva letná akcia

Veľký Meder 10. júla (TASR) – Železničný dopravca RegioJet, pripravil v spolupráci s kúpaliskom Thermal Corvinus Veľký Meder výhodný balíček. Ponúka po novom všetkým cestujúcim možnosť získania výhodného balíčku Thermalpass, ktorý obsahuje cestovné vlakom RegioJet z Bratislavy do Veľkého Medera a späť a vstup na termálne kúpalisko. Každý záujemca tak ušetrí až 30 %. Balíček je možné zakúpiť v zákazníckych centrách RegioJet v staniciach Bratislava hl. st., Bratislava – Nové Mesto a Dunajská Streda. Táto akcia platí celé leto. Informoval TASR hovorca spoločnosti RegioJet Aleš Ondrůj.
"Balíček Thermalpass Veľký Meder je vhodný pre všetkých záujemcov, ktorí chcú v lete vyraziť mimo rozpálené mesto a ísť za kúpaním a oddychom. Pripravili sme balíček, ktorý výhodne kombinuje spiatočný cestovný lístok na vlak a vstup do samotného areálu kúpaliska. Cena za dospelého je 11 eur, čím záujemca ušetrí 2,40 eur," konštatoval hovorca s tým, že súčasťou balíčka je aj jazda výletným cestným vláčikom od železničnej stanice na kúpalisko a späť, čo robí výlet ešte pohodlnejším.
RegioJet prevzal pravidelnú osobnú dopravu na trati Bratislava – Dunajská Streda – Komárno v marci 2012. Cestujúcim ponúka pohodlné cestovanie modernými klimatizovanými motorovými jednotkami. Od marca prepravuje na tejto trase približne dvojnásobok cestujúcich denne v porovnaní s predchádzajúcim dopravcom.

Súvisiace články

Aktuálne správy