Eko Svip a Tubau postavia vo Finticiach vodovod a kanalizáciu

Dodávateľské firmy majú stavebné práce v hodnote 4,75 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty vykonať do novembra budúceho roku

Združenie firiem Eko Svip, s.r.o. Sabinov a Tubau, a.s. Bratislava vybuduje v obci Fintice, okres Prešov, vodovod, kanalizáciu a čistiareň odpadových vôd. Stavebné práce za 4,75 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty majú trvať rok od uzatvorenia zmluvy s vybraným dodávateľom 16. novembra tohto roku. Firmy uspeli v užšej súťaži s jednou prijatou ponukou, keď pôvodná predpokladaná cena zákazky predstavovala 4,8 mil. eur bez dane. Investícia bude spolufinancovaná z európskych prostriedkov cez Operačný program Životné prostredie. O výsledku tendra informovala obec Fintice.

Spoločnosť Eko Svip, s.r.o. je zapísaná v Obchodnom registri SR od 30. septembra 1997, eviduje základné imanie 6,64 tis. eur. Zaoberá sa výstavbou vodovodov, kanalizácií a čistiarní odpadových vôd, plynofikáciou obcí, výstavbou bytových domov s napojením na inžinierske siete, ako aj recykláciou asfaltov a ich pokládkou.

Firma Tubau, a.s. vznikla zápisom do Obchodného registra SR 13. decembra 2000, má základné imanie 3,117 mil. eur. Je lídrom vo výstavbe cestných a železničných tunelov na Slovensku, patrí k popredným spoločnostiam v oblasti zakladania špeciálnych stavieb.

Súvisiace články

Aktuálne správy