Do súťaže o najlepšiu ročnú správu sa tento rok prihlásilo 87 subjektov

Do 8. ročníka súťaže o Najlepšiu ročnú správu sa prihlásilo 56 obchodných spoločností a 32 neziskových organizácií. Podnikateľské subjekty sa pritom môžu uchádzať o prvenstvo v kategóriách "najlepšia printová ročná správa" a "najlepšia elektronická ročná správa"; neziskové organizácie súťažia tradične vo svojej kategórii s elektronickými ročnými správami.

Ako TASR informovali organizátori podujatia (inštitút Ineko, týždenník Trend a agentúra Sk-media), súťaž sa v súčasnosti dostala do fázy hodnotenia prihlásených ročných správ. Odborníci budú aj tento rok posudzovať nielen ich informačnú, ale aj komunikačnú úroveň. „V prípade printových správ bude hodnotená informovanosť zainteresovaných strán o činnosti organizácie, finančná časť a komunikačná úroveň. V prípade elektronických ročných správ budeme okrem spomenutých kritérií hodnotiť ešte aj kvalitu internetovej stránky,“ uviedol koordinátor projektu Milan Kisztner.

V minuloročnom hodnotení získala prvenstvo v kategórii „najlepšia printová ročná správa“ spoločnosť Asseco Slovakia, a. s., Bratislava. V kategórii „najlepšia elektronická ročná správa“ sa na prvom mieste umiestnila Slovenská sporiteľňa, a. s., Bratislava. Prvú pozíciu v kategórii určenej pre neziskové organizácie získala Nadácia Ekopolis. Všetci minuloroční víťazi jednotlivých kategórií sa do súťaže prihlásili aj tento rok.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov tohto ročníka súťaže o Najlepšiu ročnú správu sa uskutoční 6. novembra.

Súvisiace články

Aktuálne správy