Východoslovenskí vodári chcú dať za stravenky vyše 1 mil. eur

Východoslovenská vodárenská spoločnosť vyhlásila verejnú súťaž na zabezpečenie stravovania zamestnancov formou stravovacích poukážok na dvanásť mesiacov.

Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a. s. (VVS) predpokladá zaplatiť za stravovacie poukážky pre zamestnancov na dvanásť mesiacov predbežne 1,06 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (1,27 mil. eur vrátane dane). Ako vyplýva z vyhlásenej verejnej súťaže, ide o zabezpečenie stravovacích služieb formou straveniek v jedenástich mestách na východnom a sčasti na strednom Slovensku.

Uchádzači môžu predkladať ponuky do 1. decembra, dodávateľ má vzísť z následnej elektronickej aukcie. Vodári na základe výsledku verejného obstarávania plánujú uzavrieť rámcovú dohodu s jediným uchádzačom. „Otváranie ponúk bude neverejné (bez účasti uchádzačov), pretože zákazka sa zadáva prostredníctvom Nadlimitného trhoviska a v postupe verejného obstarávania bude použitá elektronická aukcia,“ oznámila VVS.

Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a. s. so sídlom v Košiciach bola založená v apríli 2003 a má základné imanie 232,166 mil. eur. Vznikla z bývalého štátneho podniku Východoslovenské vodárne a kanalizácie, keď sa jeho majetok rozdelil medzi VVS a Podtatranskú vodárenskú spoločnosť, a. s. VVS zabezpečuje výrobu a dodávku pitnej vody, distribúciu vody, odkanalizovanie a čistenie odpadových vôd v šestnástich okresoch Košického, Prešovského a čiastočne aj Banskobystrického kraja.

Súvisiace články

Aktuálne správy