Firma IBM otvára v Bratislave nové digitálne centrum

Investície vynaložené do vybudovania nového centra na Slovensku dosiahli 2,5 milióna dolárov.

Spoločnosť IBM otvára v Bratislave nové Digitálne obchodné centrum – Digital Sales Center. Ako informovala IT firma, investície vynaložené do vybudovania nového centra na Slovensku dosiahli 2,5 milióna dolárov. Digitálne obchodné centrum v Bratislave zamestnáva IT špecialistov, hovoriacich viac ako 20 jazykmi, a je tak jedným z najväčších klientskych centier spoločnosti IBM, z pohľadu zastúpených jazykov. Nové obchodné centrum pokrýva svojimi službami takmer 30 krajín strednej a východnej Európy.

Nové centrum, zamerané na predaj produktov a služieb v oblasti analytiky, bezpečnosti a cloudu, má podľa firmy zmeniť spôsob komunikácie so zákazníkmi a obchodnými partnermi, naprieč krajinami strednej a východnej Európy. „Digitálna revolúcia mení spôsob nákupného správania a obchodného rozhodovania. Rovnako ako sme boli za posledné roky svedkami zmien v správaní spotrebiteľov, menia sa aj očakávania firemných zákazníkov spoločnosti IBM,“ uviedol riaditeľ digitálneho predaja spoločnosti IBM pre región strednej a východnej Európy Catalin Barascu.

Spoločnosť IBM je jednou z najväčších IT spoločností na svete a pod názvom International Business Machines poskytuje služby viac ako sto rokov. Na Slovensku aktívne funguje od roku 1990. Samostatná pobočka IBM Slovensko, s. r. o. vznikla 7. decembra 1992.

(1 EUR = 1,1174 USD)

Súvisiace články

Aktuálne správy