Klamanie telom: 4 spôsoby, ktoré vám pomôžu vyzerať ako milionár

, businessinsider Foto: SITA/AP

Je nás viac, korí tak veľmi túžime zaradiť sa do vyššej spoločnosti majetných. Nie všetci ale na to máme. A vzhľadom k tomu, že sa to možno ani nikdy nepodarí, prinajmenšom sa môžeme postarať o to, aby sme ako milionári vyzerali.

Fredrik Eklund patrí k hviezdam realitného trhu so svojou kanceláriou v New Yorku. Nebolo to ale vždy tak, keď dorazil do mesta v roku 2002, nemal žiadnu prax a teda ani žiadnu predchádzajúcu relevantnú referenciu. Svoje skúsenosti zhrnul vo svojej knihe "Predávame: Tajomstvo predaja čohokoľvek, komukoľvek."

"Povedzme, že doteraz sa vám nepodarilo zarobiť veľké peniaze, a nemáte ani žiadne úspory. Ale chcete vyzerať tak, ako by to bolo presne naopak," vysvetľuje Eklund  pre businessinsider. "Snažil som sa, aby každá kapitola v knihe bola o niečom poučnom. Koho by zaujímalo, že nejaký chlapík v New Yorku obchoduje s nehnuteľnosťami, má báječný život, dobre sa oblieka a pekne zarába. To by nebolo zaujímavé. "

Eklund prezradil svoje štyri najlepšie triky, ako vyzerať úspešne, bez ohľadu na to, koľko peňazí máte.

Topánky sú veľmi dôležité
"Nemusia byť extra drahé, ale musia vyzerať ako nové. Postarať sa o ne, pekne ich naleštiť, aby žiarili. Nepomôže vám, ak si obujete topánky za tisíc dolárov, ak budú špinavé."

Hodinky musia zaujať
"Pekné hodinky sú vždy dôležité, tak pre muža, ako aj pre ženu. Dokážu vyslať určité posolstvo."

Špinavé ruky, ale vždy čisté nechty
"Čisté a starostlivo udržiavané nechty sú veľmi dôležité. Ja som si tiež ohrýzal nechty, ale zbavil som sa tohto zlozvyku."

Neobliekajte si veci, ktoré vás nevystihujú
"Nenoste oblek len preto, že ste počuli, že by ste mali nosiť takúto rovnošatu. Nezaručuje to, že budete vyzerať dobre. Vždy hovorím, že treba nosiť veci, ktoré vystihujú vás a váš štýl, to je dôležité." Eklund síce nosí obleky, ale podľa neho dokonalo odrážajú jeho hravú osobnosť. Čokoľvek sa rozhodnete nosiť do práce, uistite sa, že sa to dá využiť ako súčasť vašej značky, hoci by to boli tričká. "Do istej miery je to vaša osobná vec, čo si obliekate, ale musíte byť na základe toho rozpoznateľný, napríklad ako človek, ktorý vždy nosí tričká. Spája sa to s autentickosťou. Ja síá som sa bál byť na začiatku mojej kariéry autentický. Keď prišiel úspech, pomohol mi dozvedieť sa o sebe viac, kto vlastne som, Pokiaľ ide o oblečenie, noste niečo, v čom sa cítite veľmi pohodlne, potom to pozdvihnite na niečo, čo je neoddeliteľnou súčasťou vášho ja."

 

Súvisiace články

Aktuálne správy