Od 1.apríla povedie Kooperativu Regina Ovesny-Straka

, TASR Foto: SITA

Od 1. apríla tohto roka povedie poisťovňu Kooperativa Regina Ovesny-Straka. Vystrieda tak jej doterajšieho šéfa Juraja Lelkeša, ktorý zaujme funkciu špeciálneho poradcu Vienna Insurance Group (VIG) pre Slovensko a Rumunsko. Oznámil to dnes v Bratislave predseda dozornej rady VIG Günter Geyer.

"Kooperativa sa ďalej sústredí na rast, sústredíme sa na zisk, samozrejme na hospodársky výsledok, čo znamená pre nás, že sa sústredíme na efektívne riešenie procesov, lebo chceme ešte skvalitniť služby pre našich klientov. Sústredíme sa na profitabilné produkty. Tam vidím najväčší potenciál v podnikateľskej sfére, vidím veľký potenciál v životnom poistení aj v súvislosti s otvorením 2. piliera a vidím veľký potenciál, čo sa týka domácností," povedala pre TASR Regina Ovesny-Straka.

Za minulý rok dosiahla poisťovňa Kooperativa predpísané poistné vo výške vyše 477,67 milióna eur, čím si zachovala stabilný podiel na slovenskom poistnom trhu nad 20 %. Najvýznamnejší nárast zaznamenala v segmentoch poistenia pre podnikateľov, ako aj u malých a stredných podnikateľov.
 

Súvisiace články

Aktuálne správy