V Prešovskom kraji opravia 25 havarijných úsekov ciest

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja plánuje zrekonštruovať 28 kilometrov ciest II. a III. triedy predbežne za 2,56 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja pripravuje rekonštrukciu 25 vybraných havarijných úsekov na cestách II. a III. triedy v dĺžke 28 kilometrov. Predpokladaná cena stavebných prác plánovaných na tri mesiace od zadania zákazky je 2,56 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Ako vyplýva z výzvy na predkladanie ponúk, obnovené budú úseky ciest v siedmich regionálnych oblastiach cestárov, a to v okolí Bardejova, Humenného, Popradu, Prešova, Starej Ľubovne, Svidníka a Vranova nad Topľou.

Lehota na otváranie ponúk je 9. apríla, o vysvetlenie súťažných podkladov alebo údajov uvedených vo výzve je možné požiadať do 27. marca. Uchádzači musia preukázať uspokojivé uskutočnenie prác rovnakého alebo podobného zamerania, v predchádzajúcich piatich rokoch. Aspoň päť referencií o vykonaných stavbách musí mať celkovú hodnotu najmenej 2 mil. eur bez dane.

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja je rozpočtová organizácia zriadená 1. decembra 2003. V pôsobnosti má vyše 523 kilometrov ciest II. triedy a 1 920 kilometrov ciest III. triedy.

Súvisiace články

Aktuálne správy