Spoločnosť CBRE prebrala správu nad 4 obchodnými centrami MAX

Realitno-poradenská spoločnosť CBRE v júni tohto roka prebrala po Cushman and Wakefield správu nad štyrmi obchodnými centrami MAX, ktoré vlastní dcérska spoločnosť GE Capital Real Estate. Ide o centrá MAX Trnava, MAX Trenčín, MAX Nitra a MAX Poprad.
CBRE bude zastrešovať komplexnú správu týchto centier, pod ktorú spadajú účtovné a finančné služby spoločnosti vrátane administrácie nájomných zmlúv, reportingu a rozpočtov či správy prevádzkových nákladov, marketing, vzťahy s nájomcami, prenájom obchodných priestorov, prevádzka obchodných centier a koordinácia technickej správy.
Prevzatím obchodných centier do správy sa počet spravovaných nehnuteľností spoločnosti zvýšil z 11 na 15 a spravovaná plocha narástla o viac ako 57.000 štvorcových metrov (m2). Zároveň sa od júna zmenil počet jej zamestnancov z pôvodných 40 na súčasných 59.
Do konca mája mala CBRE v správe 11 nehnuteľností, konkrétne štyri obchodné centrá v Banskej Bystrici, Martine, Trnave a v Nových Zámkoch, štyri hypermarkety a tri kancelárske budovy v Bratislave, čo predstavovalo celkovú nájomnú plochu 146.832 m2. Spolu s obchodnými centrami MAX spoločnosť momentálne spravuje 204.227 m2. V strednej Európe CBRE spravuje 5096 nájomných obchodov s celkovou plochou 2.393.620 m2.

Súvisiace články

Aktuálne správy