Oplatí sa pôžička pred výplatou?

, PR článok

Väčšina z nás zažila finančné suchoty pred výplatou. Prídu nečakane a vy rozmýšľate, ako sa z nich vykopať. Požičať si od rodiny, známych, alebo finančnej inštitúcie? Ako vyriešiť túto situáciu?

Ako prvé asi každému príde do úvahy požičanie peňazí od rodiny a priateľov. V tomto prípade býva však nepríjemné pýtať si od blízkych pár drobných. Ak vám aj požičajú, budete sa cítiť zaviazaný. Ďalšou možnosťou, ktorú nejeden z nás zvažoval, je návšteva banky. Úver z banky má však viacero mínusov. K vybaveniu potrebujete potvrdenia o výške príjmu, niekedy musíte dokladovať aj účel úveru a najmä dlho čakáte na schválenie úveru. Peniaze na účet vám dorazia oveľa neskôr, ako ich reálne potrebujete.

Možnosti na získanie peňazí sa zužujú. Čo tak porozmýšľať nad rýchlou pôžičkou pred výplatou? Takúto pôžičku poskytuje služba Pôžičkomat.sk. Rýchla pôžička pred výplatou nerieši dlhodobé finančné problémy, pomôže vám však prekonať krátkodobé výpadky v rozpočte.

Výhody pôžičky pred výplatou

Nespornou výhodou tejto pôžičky je rýchlosť, akou vám dorazia peniaze na účet. Služba Pôžičkomat.sk poskytuje takéto pôžičky už do 10 minút na účte. Čiže ak vás trápi nezaplatený účet za elektrinu, telefón alebo máte nedoplatok za nájom, situáciu môžete vyriešiť okamžite, v priebehu pár minút s pôžičkou pred výplatou.

Ďalšou výhodou je flexibilita pôžičky. Viete si zvoliť presnú čiastku, ktorú aktuálne potrebujete. Načo si požičiavať peniaze navyše, keď si niekedy musíte požičať viac ako potrebujete? Pri pôžičke do výplaty od Pôžičkomatu si zvolíte presnú čiastku od 25 do 200 €. Okrem presnej sumy si sami určíte aj, na koľko dní si potrebujete požičať peniaze. Vyberáte si od 5 do 31 dní. Samozrejme, ak nestíhate splatiť požičané peniaze, za určitý, vopred známy poplatok, si môžete pôžičku predĺžiť.

Pôžičkomat si uvedomuje, že len pri férových podmienkach bude zákazník spokojný. Preto je Pôžičkomat transparentný systém na pôžičky – ešte pred požičaním peňazí vidíte, koľko za pôžičku zaplatíte. Už žiadne skryté poplatky, ktoré na vás vyskočia, keď to najmenej čakáte.

Ak ste si už požičali a splatili pôžičku načas, čaká na vás vernostný program. To znamená, že vás Pôžičkomat odmení za vernosť – môžete získať pôžičku až do výšky 700 € za výhodnejších podmienok.

Potrebujem pôžičku pred výplatou!

Keď ste sa rozhodli pre túto pôžičku, nie je nič jednoduchšie, ako navštíviť stránku Pôžičkomat.sk, na úvodnej stránke v prehľadnej kalkulačke si zvoliť výšku pôžičky a dobu splácania, zaregistrovať sa, podať žiadosť o pôžičku, počkať na jej schválenie a za pár minút máte peniaze na účte.

Súvisiace články

Aktuálne správy