Prešovskí cestári kúpia materiály na vozovky za 1,3 mil. eur

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja začala verejnú súťaž na dodanie 1 680 ton asfaltovej emulzie a 11 760 ton kameniva počas dva a pol roka.

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja vyhlásila verejnú súťaž na dodanie asfaltovej katiónaktívnej emulzie a kameniva, spĺňajúce podmienky vzájomnej priľnavosti, na aplikáciu a použitie pri údržbe vozoviek postrekovými technológiami. Predpokladaná cena za nákup 1 680 ton asfaltovej emulzie a 11 760 ton kameniva dvoch druhov, vrátane ich dopravy na miesto určenia, počas dva a pol roka je 1,31 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Ako vyplýva z informácií zverejnených vo Vestníku verejného obstarávania, ponuky uchádzačov sa budú otvárať 10. marca, pričom kritériom na vyhodnotenie je najnižšia cena. O dodávateľovi materiálov má rozhodnúť následná elektronická aukcia.

Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja je rozpočtová organizácia, zriadená krajom 1. decembra 2003. Organizácia vykonáva správu a údržbu 523 kilometrov ciest druhej triedy a 1 920 kilometrov ciest tretej triedy, ako aj investičnú činnosť. Údržbu ciest vo vlastníctve štátu nachádzajúcich sa na území kraja vykonáva na základe zmluvy so Slovenskou správou ciest.

Súvisiace články

Aktuálne správy