BSK na výročnom turistickom veľtrhu ITF predstaví atraktívne destinácie

Bratislavský samosprávny kraj (BSK) aktívne vystúpi s vlastnými prezentáciami na nadchádzajúcom veľtrhu ITF Slovakiatour (30. 1. – 2. 2., Výstavisko Incheba v Bratislave). Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Bratislava Region Tourism a Oblastná organizácia cestového ruchu Bratislava Tourist Board aj tento rok spojili sily pri propagácii regionálnej destinácie a na veľtrhu budú prezentovať ponuku tejto oblasti v spoločnej expozícii pod hlavičkou Bratislava City and Region.
Iba pred niekoľkými dňami sa Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism vrátila z veľtrhu Ferien-Messe vo Viedni, kde mala spoločná expozícia hlavného mesta a Bratislavského kraja veľký úspech. „Stánok svojou ponukou a pestrým programom počas štyroch dní prilákal pozornosť tisícov návštevníkov a profesionálov z oblasti cestovného ruchu. Veríme, že podobne to bude aj na veľtrhu ITF v Bratislave,“ uviedol pre TASR Ondrej Bednár z KOCR.
V roku 2014 oslavuje veľtrh ITF Slovakiatour už svoje 20. narodeniny. „Podobne ako vo Viedni aj návštevníci veľtrhu ITF Slovakiatour 2014 sa budú mať možnosť oboznámiť s novou turistickou ponukou bratislavského regiónu, ktorý tvoria špecifické subregióny – Bratislava – hlavné mesto, Malokarpatsko, Záhorie a Podunajsko. V programe stánku nebude chýbať predstavenie krajských i lokálnych atraktivít ani kvalitné malokarpatské víno, či typické gastronomické špeciality. Počas štyroch dní veľtrhu sa bude každý deň osobitne venovať jednej z oblastí bratislavského regiónu,“ doplnil Debnár.

Súvisiace články

Aktuálne správy