Slovensko sa oddnes prezentuje na medzinárodnom veľtrhu vo Viedni

Organizácie cestovného ruchu z bratislavského regiónu oddnes spoločne propagujú dovolenkové možnosti v hlavnom meste a jeho okolí na medzinárodnom veľtrhu Ferien Messe vo Viedni. Do spoločnej expozície sa zapojili Bratislava Region Tourism, Bratislava Tourist Board i národná organizácia Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR). „Rakúski turisti sú pre Bratislavský kraj veľmi dôležitými potenciálnymi návštevníkmi,“ uviedla pre TASR výkonná riaditeľka Bratislava Region Tourism Alžbeta Melicharová.
Prezentačný stánok na viedenskom veľtrhu ponúka návštevníkom voľnočasové atrakcie v Bratislave, jej okolí a na Slovensku. Slovenské kvality prezentujú aj súkromní poskytovatelia služieb – cestovné kancelárie, hotelové a gastronomické zariadenia i predstavitelia slovenského vinárstva. Súčasťou prezentácie sú aj ochutnávky vína či domácich zabíjačkových špecialít.
Okrem vystúpenia míma Juraja Bencíka ponúka stánok aj prezentáciu korunovačnej slávy Bratislavy v podobe ukážky korunovačného oblečenia Márie Terézie. Návštevníci majú možnosť odniesť si z expozície vlastnú fotografiu, pričom na veľkoplošnej obrazovke sa premietajú propagačné videá o Bratislave a priľahlom regióne. Veľtrh cestovného ruchu potrvá do nedele (19.1.).

Súvisiace články

Aktuálne správy