Nemocnica Topoľčany chce zrekonštruovať operačné sály

V rámci stavebných prác sa zrekonštruuje aj centrálna sterilizácia. Celková hodnota zákazy je vyčíslená na 2,7 mil. eur bez DPH.

Nemocnica v Topoľčanoch sa tento rok chce pustiť do väčších stavebných úprav. Prvá etapa prác bude zahŕňať prístavbu a rekonštrukciu centrálnych operačných sál, v druhej fáze príde na rad rekonštrukcia centrálnej sterilizácie. Nemocnica aktuálne hľadá dodávateľa prác. Ako vyplýva z Vestníku verejného obstarávania, hodnotu zákazky vyčíslila na 2,7 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). „Predmet zákazky bude financovaný z finančných prostriedkov zriaďovateľa verejného obstarávateľa – Nitrianskeho samosprávneho kraja bezhotovostným platobným stykom na základe vystavených faktúr,“ uvádza zdravotnícke zariadenie v súťažných podkladoch.

So stavebnými úpravami plánuje nemocnica začať v apríli, práce by mali potrvať približne jeden rok. Záujemcovia sa môžu do tendra zapojiť do 29. januára toho roka. O víťazovi rozhodne ekonomicky najvýhodnejšia ponuka.

Nemocnice s poliklinikami n.o., prevádzka Topoľčany má deväť lôžkových oddelení a 26 ambulancií. Súčasťou zdravotníckeho zariadenia sú aj spoločné vyšetrovacie a liečebné zložky. Zdravotnú starostlivosť poskytuje pre pacientov z okresov Topoľčany, Bánovce nad Bebravou a Partizánske, čo zahŕňa spádovú oblasť približne 160 tisíc obyvateľov. V súčasnosti zamestnáva takmer 630 ľudí.

Súvisiace články

Aktuálne správy