Stravné lístky pre bratislavské letisko zabezpečí DOXX

Bratislavské letisko zaplatí za dodanie stravovacích poukážok žilinskej firme DOXX - Stravné lístky, spol. s r.o. takmer 1,37 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Bratislavské letisko uzavrelo so žilinskou firmou DOXX – Stravné lístky, spol. s r.o. zmluvu o zabezpečení stravovacích poukážok za takmer 1,37 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Zmluva s platnosťou dvanásť mesiacov umožňuje predĺženie kontraktu o ďalších dvanásť mesiacov. Ako letisko informovalo o výsledku verejnej súťaže vo Vestníku verejného obstarávania, dostalo dve ponuky a pri ich vyhodnotení rozhodovala ekonomicky najvýhodnejšia ponuka. Predpokladaná cena za dodanie stravných lístkov bola okolo 1,32 mil. eur bez DPH. Zmluvná cena je tak vyššia o 51,7 tis. eur alebo o takmer 4 %.

Spoločnosť Letisko M. R. Štefánika – Airport Bratislava, a.s. bola založená v apríli 2004 a má základné imanie 292,428 mil. eur. História letiska siaha do roku 1946. Spoločnosť je v úplnom vlastníctve štátu, keď Fond národného majetku spravuje 50,30 % akcií a ministerstvo dopravy 49,70 % akcií.

Spoločnosť DOXX – Stravné lístky, spol. s r.o. bola založená v marci 2000 a disponuje základným imaním 332 tis. eur. Jej spoločníkmi a konateľmi sú Milan Šmehýl a Eva Šmehýlová zo Žiliny. Sprostredkováva stravovanie prostredníctvom stravných lístkov v sieti zmluvných stravovacích zariadení. Firma podľa vlastnej webovej stránky ponúka služby v deviatich pobočkách vo všetkých krajských mestách a v Prievidzi.

Súvisiace články

Aktuálne správy