Travel Service spája Slovensko s 34 letnými destináciami

Cieľom najväčšej českej súkromnej leteckej spoločnosti Travel Service je po Českej republike stať sa lídrom charterovej prepravy aj na Slovensku.

Najväčšia česká súkromná letecká spoločnosť Travel Service, ktorá v apríli vstúpila na slovenský trh, v letnej sezóne zabezpečuje pre väčšinu domácich cestovných kancelárií leteckú charterovú prepravu z Bratislavy a Košíc do 34 destinácií. Jej cieľom je po Českej republike stať sa lídrom v charterovej doprave aj na Slovensku. Vyplýva to z informácie hovorkyne Travel Service Vladimíry Dufkovej pre agentúru SITA.

Travel Service a česká cestovná kancelária ČEDOK medzitým predĺžili zmluvu na zabezpečenie leteckej dopravy do mája 2013. „Veľmi si vážime, že sme opäť získali dôveru najväčšej českej cestovnej kancelárie. Vnímame to ako dôkaz toho, že dokážeme ponúknuť najlepšie podmienky a vysoký štandard služieb,“ uviedol generálny riaditeľ Travel Service Roman Vik.

Počas tohtoročnej letnej sezóny bude Travel Service lietať s 28 lietadlami, z nich veľkú väčšinu tvoria lietadlá novej generácie Boeing 737-800. Travel Service je jednotkou charterovej leteckej dopravy okrem Českej republiky aj v Maďarsku. Travel Service má umiestnené ďalšie lietadlá aj vo Veľkej Británii, v Poľsku a na Kanárskych ostrovoch.

Travel Service pôsobí na trhu trinásty rok. Vlani letecká spoločnosť prepravila 2,7 mil. cestujúcich. Popri charterových letoch prevádzkuje aj pravidelné linky pod obchodnou značkou Smart Wings s odletmi z Prahy, Brna a Ostravy a od roku 2007 privátne lety – aerotaxi kategórie Business Jet.

Súvisiace články

Aktuálne správy