Klub amerických miliardárov môže do týždňa prísť o peniaze

Nesolventnosť nebýva zvykom pre súkromné kluby, ktorých členmi sú najbohatší ľudia sveta ako napríklad zakladateľ Microsoftu Bill Gates, no ultraexkluzívnemu Yellowstone Clubu hrozí už tento týždeň, ak sa mu nepodarí získať ďalšiu pôžičku.Ani nie pred dvomi rokmi presadili vlastníci klubu viaceré ambiciózne plány, ktorých súčasťou malo byť aj vybudovanie najdrahšieho domu na svete s rozlohou 4925 štvorcových metrov a vyhrievanou prístupovou cestou.

BILLINGS – Nesolventnosť nebýva zvykom pre súkromné kluby, ktorých členmi sú najbohatší ľudia sveta ako napríklad zakladateľ Microsoftu Bill Gates, no ultraexkluzívnemu Yellowstone Clubu hrozí už tento týždeň, ak sa mu nepodarí získať ďalšiu pôžičku.

Ani nie pred dvomi rokmi presadili vlastníci klubu viaceré ambiciózne plány, ktorých súčasťou malo byť aj vybudovanie najdrahšieho domu na svete s rozlohou 4925 štvorcových metrov a vyhrievanou prístupovou cestou. Dom síce postaviť nedali, no mnohé iné drahé projekty (lyžiarske stredisko, golfový areál a ap…

Celý článok si môžete prečítať tu »».

Súvisiace články

Aktuálne správy