Bratislavské nákupné centrum Avion bude riadiť Vladimír Béreš

Vladimír Béreš pôsobil vo funkcii riaditeľa nákupného centra Avion v Bratislave aj po jeho otvorení v rokoch 2002 až 2006.

Bratislavské nákupné centrum Avion má nového riaditeľa. Od júna sa ním stal Vladimír Béreš, ktorý tomuto obchodnému centru šéfoval aj po jeho otvorení v rokoch 2002 až 2006. Následne sa stal property manažérom pre štyri nákupné centrá Avion v Českej republike a na Slovensku a neskôr manažérom expanzie skupiny Ikea Centres pre Českú republiku a Slovensko.

V rokoch 2011 až 2016 pôsobil ako regionálny riaditeľ Ikea Centres v Rusku, kde mal na starosti šesť nákupných centier Mega v Moskve a v ruských regiónoch. Moskovské centrá pritom dosahujú rozlohu od 160 do 225 tis. štvorcových metrov prenajímateľnej plochy. Nákupné centrum Mega Belaya Dacha dosahuje ročnú návštevnosť 40 mil. ľudí. Pred návratom do Avionu pokračoval v práci pre Ikea Centres v Bratislave a v Kodani.

Avion Shopping Park v Bratislave vlastní investorská, developerská a správcovská spoločnosť Ikea Centres. Tá je súčasťou skupiny Ikea Group. Ikea Centres vlastní a spravuje celkovo 58 nákupných centier a štyri retail parky v 14 krajinách sveta, okrem Európy aj v Číne a v Rusku. Jej centrá majú spolu vyše 3,2 mil. metrov štvorcových prenajímateľnej plochy a približne 400 mil. návštevníkov ročne.

Súvisiace články

Aktuálne správy