Návštevníci stánku kraja na ITF Slovakiatour sa zaujímali o cyklistiku

Bratislava 28. januára (TASR) – Expozíciu Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) si na 19. ročníku medzinárodného veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour pozreli tisíce návštevníkov. Na veľtrhy za štyri dni prišlo takmer 73.000 ľudí. Návštevníci stánku BSK sa zaujímali najmä o cykloturistiku.
„Bratislavská župa má čo ponúknuť nielen svojim obyvateľom, ale aj turistom. Svedčí o tom aj fakt, že vlani sa vďaka počtu návštevníkov stal Bratislavský kraj najnavštevovanejším regiónom. Malokarpatská vínna cesta, Záhorie či Podunajsko sú príťažlivými destináciami, ktoré majú obrovský potenciál pomôcť dvihnúť naše HDP,“ povedal predseda BSK Pavol Frešo.
Bratislavský samosprávny kraj a Krajská organizácia cestovného ruchu Bratislava Region Tourism sa prezentovali expozíciou, ktorá svojím vizuálnym riešením odzrkadľovala aj nové logo destinácie regiónu Bratislava. Vystavovateľská expozícia BSK zaujala aj stovky starostov a poslancov mestských častí v kraji či návštevy z partnerských regiónov zo Slovenska i zahraničia. Okrem cyklistiky bol veľký záujem aj o Mapu pôžitkov Genuss z projektu Destinatour, nový bedeker Križovatka farebných zážitkov a mapy bratislavského regiónu.

Súvisiace články

Aktuálne správy