Best Stav získal zákazku v Palárikove za 4,8 mil. eur

Firma Best Stav, s.r.o. uspela v tendri na uskutočnenie prác v priemyselnom parku Palárikovo v konkurencii štyroch uchádzačov.

Nitrianska firma Best Stav, s.r.o. uskutoční stavebné práce v priemyselnom parku v Palárikove za 4,84 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Spoločnosť uspela vo verejnej súťaži v konkurencii štyroch uchádzačov, keď odhadovaná cena prác bola 4,85 mil. eur. Súčasťou zákazky je aj vybudovanie integrovaného bezpečnostného systému priemyselného parku. Približne pätina z celkového objemu prác by mala byť vykonaná v subdodávateľskom vzťahu, vyplýva z informácií obce Palárikovo o výsledku tendra vo Vestníku verejného obstarávania. Projekt má byť spolufinancovaný zo zdrojov Európskej únie cez Operačný program Konkurencieschopnosť a hospodársky rast, v časti zameranej na podporu budovania hnedých a zelených priemyselných parkov.

Firma Best Stav, s.r.o. je zapísaná v Obchodnom registri od 25. marca 2009 a má základné imanie 5 tis. eur. Podľa registra uskutočňuje prípravné práce, stavby a ich zmeny, ako aj inžiniersku činnosť a súvisiace technické poradenstvo v stavebníctve. Zabezpečuje aj zimnú a letnú údržbu ciest, pozemných komunikácií a verejných priestranstiev a iné činnosti.

Súvisiace články

Aktuálne správy