Predstavujeme iDoklad – bezplatnú fakturáciu cez internet

Pre živnostníkov, začínajúcich podnikateľov alebo malé spoločnosti je určený iDoklad, softvér na vystavovanie faktúr cez internet, dostupný ako bezplatná služba.

Tri základné moduly kontakty, cenník a fakturácia umožňujú viesť plnohodnotnú obchodnú evidenciu v jednoduchom a modernom prostredí z domu, či notebooku na cestách.

Množstvo podnikateľských subjektov, si nevedie celé účtovníctvo , ale iba jeho obchodnú časť ktorú reprezentujú faktúry. Práve táto skupina, ktorá doteraz používala na vystavovanie faktúr pero a papier, alebo v lepšom prípade napríklad Excel má možnosť využiť iDoklad, ako jedinečný nástroj vyvinutý práve pre nich.

iDoklad je dostupný kedykoľvek a kdekoľvek. Moderná technológia programu je dostupná cez internet. Nie je potrebné ju inštalovať do počítača. Prístup k nej má zákazník všade tam kde je pripojenie k internetu, či už z vlastného počítača, počítača známeho, alebo z internetovej kaviarne.

„Technologicky sa iDoklad radí do skupiny takzvaných „cloud“ riešení – softvéru poskytovanému cez internet, pričom dáta aj výpočtová kapacita sú poskytované v zabezpečených počítačových centrách. V prípade iDokladu využívame platformu Windows Azure v európskom počítačovom centre spoločnosti  Microsoft.“ Hovorí Dušan Peško, riaditeľ spoločnosti Cígler Software a dodáva: „Softvérová služba prichádza pre slovenských používateľov vo verzii z množstvom užitočných funkcií a dostupná aj na mobilných telefónoch.“

„Vystaviť faktúru môžete na cestách za necelé dve minúty. Pri obchodnej návšteve u zákazníka nemusíte s fakturáciou čakať kým sa vrátite domov, alebo do firmy,“ hovorí Martin Cígler, zakladateľ spoločnosti. „Toto riešenie je vhodné ako pre živnostníkov, tak pre obchodných manažérov obchodných firiem.“

iDoklad stihol za svoju krátku existenciu zozbierať celý rad prestížnych ocenení spomeňme aspoň IT produkt roka 2011, Microsoft Industry Award 2011, či Striebornú medailu Internet Effectiveness Awards 2011.

Za službou iDoklad stojí jeden z najväčších výrobcov ekonomického softvéru na Slovensku a v Čechách, spoločnosť Cígler Software. Dve desiatky rokov skúseností, tradícia a know-how dáva používateľom „fakturácie v cloude“ stopercentnú garanciu prevádzky, podpory a ďalšieho rozvoja tejto užitočnej on-line služby.

Súvisiace články

Aktuálne správy