Spoločnosť Hydrex ukončila vzdelávací projekt podporený EÚ miliónom eur

Hriňová 12. januára (TASR) – Projekt na zvyšovanie zručnosti a adaptability zamestnancov prostredníctvom investície do ich vzdelávania, zavŕšila v týchto dňoch spoločnosť Hydrex Hriňová. Na projekt, na ktorom sa zúčastnilo 65 zamestnancov spoločnosti, získali z eurofondov – Operačného programu Zamestnanosť a sociálna inklúzia, viac ako jeden milión eur.
Cieľovou skupinou projektu boli ľudia na vedúcich funkciách, ktorí nevyhnutne potrebovali absolvovať manažérske a obchodné školenia a pravidelné školenia v rámci už zavedeného systému kvality ISO.
Pre túto skupinu zamestnancov bolo vzhľadom na narastajúcu spoluprácu so zahraničím nevyhnutné zlepšiť aj úroveň jazykových schopností. Vzhľadom na stúpajúci trend modernizácie spoločnosti bolo nutné zrealizovať aj servisné školenia pre firemných technikov a tiež obchodníkov, ktorí predávajú produkty firmy.
Súčasťou jedného zo školení bola okrem teoretickej prípravy aj povinná praktická časť vzdelávania.
Spoločnosť je významným predajcom výkonných stavebných strojov svetových značiek, pričom vykonáva aj servis a leasing týchto zariadení. Na Slovensku pôsobí od roku 1992.

Súvisiace články

Aktuálne správy