Michalovce plánujú nákup informačného systému za 1,7 mil. eur

Predmetom zákazky je softvérové riešenie komplexného informačného systému mesta Michalovce, ktorý by sa mal vybudovať v troch etapách. Zmluvu na druhú a tretiu etapu však mesto uzavrie len v prípade, ak na ne získa zdroje.

Mesto Michalovce plánuje nákup komplexného integrovaného informačného systému v hodnote 1,717 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Ako vyplýva z informácií zverejnených vo vestníku verejného obstarávania, predmetom zákazky je softvérové riešenie komplexného informačného systému mesta Michalovce, ktorý by sa mal vybudovať v troch etapách. Zmluvu na druhú a tretiu etapu však mesto uzavrie len v prípade, ak na ne získa zdroje. Celkové trvanie zákazky odhadlo mesto na štyri roky od jej zadania, pričom financovať ju chce z vlastných prípadne externých zdrojov.

V prvej etape chce mesto vysúťažiť riešenia pre účtovné, mzdové a rozpočtové informačné systémy, registratúru, informačné systémy pre zastupiteľstvo, dane a poplatky, interný reporting, verejné obstarávanie, lokálne registre, správu majetku, ako aj pre dotácie a príspevky. Hodnota zákazky v prvej etape by sa mala vyšplhať na 217 tis. eur bez DPH.

V druhej fáze by malo mesto obstarať riešenia pre licencie a povoľovania, registrácie, eGovernment a pre geografický informačný systém v predpokladanej hodnote 430 tis. eur bez DPH. Tretia etapa zákazky zahŕňa riešenia pre mid-office, ako aj front-office, kam spadá integrácia na spoločné moduly Ústredného portálu verejnej správy, front-office komponenty mesta, integrácia na centrálne registre a webové služby voči občanom. Predpokladaná hodnota tretej časti tendra je 1,07 mil. eur a trvanie odhadlo mesto na 24 mesiacov.

Záujemcovia môžu posielať ponuky do 20. februára tohto roku. Pri ich vyhodnotení bude mať najväčšiu váhu cena, za ktorú môžu uchádzači získať až polovicu z celkových 100 bodov. Lehota dodania a cena za osobohodinu servisnej podpory sa na výsledku podieľajú 20 bodmi a 10 bodov môžu firmy získať za kvalitu navrhovaného riešenia.

Súvisiace články

Aktuálne správy