Cestu v Nitrianskom kraji obnoví Doprastav

Spoločnosť Doprastav zmodernizuje a opraví cestu druhej triedy Kubáňovo - Ipeľský Sokolec - Bielovce - Pastovce v okrese Levice za vyše jeden milión eur vrátane dane z pridanej hodnoty. Práce na úseku cesty v dĺžke takmer 13 kilometrov sa zaviazala uskutočniť počas troch mesiacov.

Stavebná spoločnosť Doprastav, a. s. získala zákazku na modernizáciu a opravu cesty druhej triedy Kubáňovo – Ipeľský Sokolec – Bielovce – Pastovce v okrese Levice. Práce na úseku cesty v dĺžke takmer 13 kilometrov sa zaviazala uskutočniť za 935,5 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (1,12 mil. eur vrátane dane) počas troch mesiacov. Vyplýva to z výsledku vyhodnotenia ponúk na základe výzvy zverejnenej v marci tohto roka.

Nitriansky samosprávny kraj vybral zhotoviteľa spomedzi siedmich ponúk. Ďalšie ponuky sa pohybovali v rozsahu od 1,17 mil. eur (Cesty Nitra, a. s. a Strabag, s. r. o.) do 1,53 mil. eur vrátane dane (Jozef Horniak – Vialle z Levíc). Ide o tretiu etapu modernizácie ciest regiónu Levice. Predpokladaná cena prác plánovaných na tri mesiace bola 1,37 mil. eur bez dane (1,64 mil. eur s daňou).

Súvisiace články

Aktuálne správy