Tech Summit predstavuje nový pohľad na inovácie

Predstaviť nové technológie v celej šírke oblasti ekonomiky, ale aj v rámci "internetu vecí", ktorých aplikácie výrazným spôsobom smerujú k možnej transformácii hospodárstva krajiny, je hlavným cieľom dvojdňovej konferencie Tech Summit, ktorá sa dnes začala v Bratislave.

Predstaviť nové technológie v celej šírke oblasti ekonomiky, ale aj v rámci „internetu vecí“, ktorých aplikácie výrazným spôsobom smerujú k možnej transformácii hospodárstva krajiny, je hlavným cieľom dvojdňovej konferencie Tech Summit, ktorá sa dnes začala v Bratislave. Jej súčasťou je výstava zameraná na strategické technológie v oblasti digital economy.
Organizátorovi podujatia HNevents vydavateľstva MAFRA Slovakia, a.s., a odbornému garantovi FutureProof, s.r.o., sa podarilo získať 50 špičkových odborníkov-prezentátorov na jednotlivé najmä IT oblasti, ale aj oblasť podnikania, marketingu, zdravotníctva, vzdelávania, alebo dopravy. Tu všade sú potrebné inšpirácie nových technológií pri hľadaní riešení jedinečných situácií a problémov, s ktorými sa inovátori denne stretávajú.
„Ak spoločnosti neinovujú, už dnes môže byť neskoro. Okolité štáty inovujú, žijeme doslova v dobe inovačnej revolúcie,“ tvrdí David Čajko, zakladateľ TECH SUMMIT Bratislava. Podľa jeho slov podujatie počas dvoch dní predstaví inovácie v celej svojej šírke, teda nielen technické inovácie, ale aj inovácie v myslení, prístupe k spolupráci či inovácie procesov. Konferencia prináša odpovede na otázky, ako inovácie financovať, či je možné a ako byť pripravený na adaptačný cyklus, ktorý enormný nárast vývoja technológií prináša, tzn. inovatívne postupy v edukácii bežných ľudí, podnikateľov, ale aj vlády, bestpractice prezentácie implementácií nových technológií do firemných procesov.
Širokospektrálnosť tém zaručuje, že na svoje si okrem vývojárov, výskumníkov a technických pracovníkov prídu aj investori, majitelia a riaditelia firiem či politici.

Súvisiace články

Aktuálne správy