Rezort práce hľadá spoločnosť na správu budov

Ministerstvo práce hľadá dodávateľa, ktorý bude zabezpečovať komplexnú správu objektov rezortu ako aj Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR) SR. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení tendra, ktorý bol zverejnený vo vestníku verejného obstarávania.
Cenu za zákazku odhaduje ministerstvo vo výške 9,9 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH) počas dvoch rokov. „V prípade spokojnosti s plnením zmluvy o poskytnutí služieb verejný obstarávateľ môže v budúcnosti uplatniť 2-ročnú opciu. Predpokladaná hodnota zákazky, počas trvania zmluvy na dva roky bez uplatnenia opcie, bude vo výške 4,9 milióna eur bez DPH,“ uvádza sa vo vestníku.
Víťaz súťaže bude mať na starosti komplexnú správu objektov, teda bude zodpovedný za riadenie prevádzkovo-technických procesov správy budov, prevádzku technických zariadení, taktiež bude zodpovedný za opravy, údržbu a servis, aby sa zabezpečila efektívna prevádzka objektov.
Služby budú vykonávané v štyroch objektoch rezortu práce a 135 objektoch v užívaní Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny, ktoré sú rozmiestnené po celom území Slovenska.
O víťazovi súťaže rozhodne najnižšia cena a nebude použitá elektronická aukcia. Záujemcovia môžu predkladať svoje ponuky do 12. januára budúceho roka.

Súvisiace články

Aktuálne správy