Firma UPC Slovakia skompletizovala akvizíciu Trnavatelu

Spoločnosť UPC Broadband Slovakia, s.r.o., skompletizovala akvizíciu firmy Trnavatel, s.r.o. Spoločnosť UPC, vlastniaca 95-percentný podiel firmy, tak získala zvyšných 5 percent od druhého spoločníka – mesta Trnava. „Skompletizovanie akvizície nám umožní sústrediť sa na posilnenie vedúcej pozície našej spoločnosti ako tradičného operátora v meste Trnava,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC Broadband Slovakia Martin Miller.

Podľa zverejnených informácií to pre zákazníkov Trnavatelu znamená iba formálnu zmenu poskytovateľa služieb. Bez zmeny ostane aj zákaznícke stredisko pre užívateľov služieb v Trnave.

Spoločnosť UPC Broadband Slovakia patrí medzi najväčších poskytovateľov televíznych, internetových a telefónnych služieb v Slovenskej republike. Svoje služby, prevádzkované po najmodernejšej optickej infraštruktúre, poskytuje v 43 mestách Slovenska. Firma je súčasťou spoločnosti Liberty Global plc najväčšieho medzinárodného poskytovateľa káblových služieb, pôsobiaceho v 14 krajinách.

Súvisiace články

Aktuálne správy