BSK bude svoje turistické atrakcie prezentovať na veľtrhu World Travel Market

Na londýnskom veľtrhu cestovného ruchu World Travel Market 2015 (WTM) sa budú môcť návštevníci zoznámiť aj s turistickými atrakciami Bratislavského kraja. V dňoch 2. až 5. novembra bude mať na podujatí svoje zastúpenie aj krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Bratislava Region Tourism. Jej zástupcovia budú prezentovať zaujímavosti malokarpatského, podunajského, záhorského regiónu a okolia hlavného mesta SR Bratislavy. „Je nesmierne dôležité, aby sa o krásach nášho kraja dozvedeli aj za hranicami a medzinárodné veľtrhy sú na to skvelou príležitosťou,“ uviedol v tejto súvislosti predseda BSK Pavol Frešo.
„Naším zámerom je, aby sme regiónu, ktorý má unikátne vína, gastronómiu a prírodu, pomohli získať medzinárodnú pozornosť,“ doplnil výkonný riaditeľ KOCR Lukáš Dobrocký.
Organizátori 36. ročníka veľtrhu očakávajú tento rok účasť viac ako 50.000 špecialistov na cestovný ruch, zástupcov vlád a médií zo 186 krajín. WTM ponúka jedinečnú príležitosť v priebehu štyroch dní nadväzovať nové kontakty, rokovať a nastoliť nové trendy v rámci globálneho obchodu s cestovaním. Podľa oficiálnej správy boli od vzniku na tomto prestížnom podujatí uzatvorené zmluvy v hodnote 2,5 miliardy libier.

Súvisiace články

Aktuálne správy