Poznáte výhody virtuálneho sídla?

Hľadáte spôsob, ako znížiť náklady svojej firmy? Optimalizácia nákladov a daní dnes letí, no nikdy to nerobte na úkor vašich zamestnancov a už vôbec nie zákazníkov. Chceli by ste ušetriť stovky eur mesačne? Dá sa to, podmienkou však musí byť, že si prenajímate kanceláriu, no prakticky ju vôbec nevyužívate. Prenajali ste si ju iba preto, aby ste mali adresu, ktorú ste si pri založení spoločnosti (http://www.onlineinvest.sk/zalozenie-sro) zapísali do obchodného registra. Nevyhadzujte zbytočne peniaze, keď nemusíte.
Prenajmite si virtuálne sídlo Prenájom virtuálneho sídla (http://www.companyconsulting.sk/prenajom-sidla) spoločnosti znamená, že si prenajímate adresu, ktorú si zapíšete do obchodného registra ako sídlo svojej spoločnosti a k tomu dostanete ďalšie služby – prevzatie pošty a následné informovanie o zásielke či možnosť prenajať si konferenčnú miestnosť. Neprenajímate si žiadne kancelárske priestory za niekoľko sto eur mesačne, ktoré by ste nevyužili. Prenajímate si iba, to čo skutočne potrebujete. Koľko stojí prenájom virtuálneho sídla? Spoločnost Online Invest vám prenajme takéto sídlo už od 11 €/mesačne. Z akých adries máte na výber?
– Osadná – od 11 €/mesačne – Vyšehradská – od 13 €/mesačne – Klincová – od 16 €/mesačne – Kopčianska – od 16 €/mesačne – Konventná – od 16 €/mesačne – Michalská – od 26 €/mesačne
Kedy sa mi oplatí prenajať si virtuálnu kanceláriu? Prenajať si virtuálnu kanceláriu (http://www.companyconsulting.sk/virtualna-kancelaria) nemusí byť pre každého ideálnou voľbou, no pokiaľ patríte do jednej z týchto kategórií, bude to pre vás zásah do čierneho: – Začínate podnikať a potrebujete stlačiť dole svoje náklady tak, aby to neohrozili klientov. – Pracujete z domu alebo v teréne a kancelárske priestory nevyužijete. – Chcete mať sídlo firmy v Bratislave, no nie ste v tomto meste vlastníkom žiadnej nehnuteľnosti, ktorej adresu by ste mohli ako sídlo spoločnosti použiť. – Máte zahraničnú firmu a chcete založiť firmu aj na Slovensku.
Aké sú výhody virtuálneho sídla? Najvýraznejšou výhodou virtuálneho sídla (http://www.sidlo-firmy.sk/virtualne-sidlo-firmy) je zásadné zníženie nákladov. A okrem toho? Získate adresu pre svoju spoločnosť na prestížnej bratislavskej adrese vďaka čomu sa vám zvýši dôveryhodnosť. Je to veľká výhoda pre začínajúcich podnikateľov, ktorí si ešte nestihli vybudovať dobré meno. A príjemný bonus – to, že príde do vašej firmy daňová kontrola, je oveľa menej pravdepodobné, keď vaša spoločnosť sídli v Bratislave ako v ostatných okresných mestách.
Páčia sa vám výhody virtuálneho sídla? Využite služby spoločností Company Consulting a Online Invest.

Súvisiace články

Aktuálne správy