V bločkovej lotérii zaregistrovali už vyše 100 mil. bločkov

Priemerný počet registrovaných bločkov v národnej bločkovej lotérii za 15 mesiacov jej fungovania tak mesačne dosiahol zhruba 6,6 milióna.

V národnej bločkovej lotérii bolo už zaregistrovaných vyše 100 mil. pokladničných bločkov. Spoločnosť Tipos prekročenie tejto hranice evidovala v nedeľu 14. decembra. Po 15 mesiacoch fungovania od septembra 2013 tak priemerný počet registrovaných bločkov podľa národnej lotériovej spoločnosti Tipos dosiahol mesačne okolo 6,6 milióna.

 

Prekročenie stomiliónovej hranice podľa hovorcu Tiposu Rastislava Čépeho svedčí o tom, že o národnú bločkovú lotériu je stále záujem. Ako ďalej informoval, počet hráčov lotérie od vlaňajšieho septembra stúpal z pôvodných necelých 150 tisíc na súčasných vyše 500 tisíc hráčov.

Za zhruba rok fungovania bločkovej lotérie, teda do septembra tohto roku, pritom Tipos hráčom národnej bločkovej lotérie vyplatil peňažné výhry v sume 960 tis. eur. Výhercovia si okrem toho vďaka lotérii odniesli aj 21 osobných automobilov a získali tri dovolenky. Spolu s peňažnými výhrami vyčíslil Tipos ročné náklady na národnú bločkovú lotériu na necelé 2 mil. eur.

Súvisiace články

Aktuálne správy