Spoločnosť Fincentrum dosiahla polročné tržby 7,9 mil. eur

Spoločnosť Fincentrum dosiahla v prvom polroku tržby 7,9 mil. eur. V medziročnom porovnaní je to nárast o 26 %. Ambíciou firmy je podľa jej vyjadrení potvrdiť prvú pozíciu v sprostredkovaní úverov na bývanie. „Myslím, že s polročným objemom 256 mil. eur a medziročným rastom takmer o 27 % sa nám cieľ podarí naplniť,“ povedal predseda predstavenstva a riaditeľ Fincentrum Slovensko Milan Repka.

Počet podriadených finančných agentov vzrástol o 29 %. V lete prekonali tisícku a rozširovanie obchodnej siete podľa vyjadrení spoločnosti pokračuje aj v týchto mesiacoch. „Výborné výsledky približujú firmu k stanovenému cieľu stať sa do roku 2017 najväčšou firmou v odbore finančného sprostredkovania na Slovensku a v Českej republike,“ dodal Repka.

Fincentrum vzniklo v apríli 2000 s cieľom vybudovať na českom internete najlepší finančný portál. Web kúpila v júli 2001 akciová spoločnosť Mafra. Po predaji internetového portálu pokračuje skupina Fincentrum v rozvoji finančno-sprostredkovateľských aktivít. Na Slovensku pôsobí od roku 2007.

Súvisiace články

Aktuálne správy