Seminár k novele zákona o podmienkach predaja výrobkov a…

OZNÁMENIE: Seminár k novele zákona o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach Ministerstvo hospodárstva SR organizuje vo štvrtok 21.

OZNÁMENIE: Seminár k novele zákona o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach

Ministerstvo hospodárstva SR organizuje vo štvrtok 21. augusta 2014 o 10.00 h bezplatný seminár k novele zákona č. 178/1996 Z. z. o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní (živnostenský zákon) v znení neskorších predpisov (z. č. 101/2014, 199/2014).
Seminár, ktorý sa uskutoční v priestoroch MH SR, Mierová 19, Bratislava 212 v zasadačke na 1. poschodí, je určený pre odborných pracovníkov miest a obcí uplatňujúcich zákon priamo v praxi. Na podujatí budú informovať o zmenách v legislatíve zástupcovia Ministerstva hospodárstva SR, Ministerstva financií SR, Ministerstvo vnútra SR, Slovenskej obchodnej inšpekcie, Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR a Úradu verejného zdravotníctva SR a po ich vystúpeniach bude nasledovať diskusia k otázkam a problémom zástupcov obcí pri uplatňovaní zákona v praxi. MH SR plánuje podobný seminár na jeseň aj v Košiciach.

Viac informácií na linke http://www.mhsr.sk/aktuality-seminar-k-novele-zakona-o-podmienkach-pr edaja-vyrobkov-a-poskytovania-sluzieb-na-trhovych-miestach-/10s143523c

TASR o tom dnes informovali z komunikačného oddelenia Ministerstvo hospodárstva SR.

Súvisiace články

Aktuálne správy