Tatry mountain resorts získala 9-miliónový úver

Zdroje z nového úveru plánuje spoločnosť využiť na financovanie už schválených investičných projektov.

Spoločnosť Tatry mountain resorts, ktorá sa zaoberá prevádzkovaním zariadení cestovného ruchu, získala nový úver v sume 9 mil. eur. Ako ďalej informovala spoločnosť, tieto zdroje sú určené na financovanie schválených investičných projektov v tomto roku. Splatnosť úveru je v roku 2018 a zabezpečený je nehnuteľnosťami už založenými v prospech Tatra banky na zabezpečenie existujúcich úverov.

„Schválené investície v tomto kalendárnom roku zahŕňajú okrem iného aj renováciu vstupnej haly Aquaparku Tatralandia s novými výkonnejšími pokladňami, tropickým dizajnom, novými šatňami a technológiou alebo novú reštauráciu,“ konštatuje sa vo vyhlásení spoločnosti.

Spoločnosť Tatry mountain resorts, a. s. pôsobí v oblasti cestovného ruchu v strednej a východnej Európe. Firma sama alebo prostredníctvom dcérskych spoločností vlastní a prevádzkuje lyžiarske strediská a hotely v oblasti Nízkych a Vysokých Tatier. Do konca roka 2013 preinvestovala do rozvoja a modernizácie stredísk takmer 190 mil. eur. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.

Súvisiace články

Aktuálne správy