Na letisku v Bratislave štartuje od nedele letný letový poriadok

Navštíviť počas letných mesiacov francúzsky Paríž, španielsku Barcelonu či Trapani na Sicílii. Takéto možnosti budú mať od nedele 30. marca cestujúci z Letiska Milana R. Štefánika v Bratislave. Od tohto dátumu nadobúda platnosť jeho letný letový poriadok, ktorý bude zahŕňať 19 pravidelných destinácií. Platiť bude do 26. októbra tohto roku.
Podľa hovorkyne Letiska M. R. Štefánika – Airport Bratislava, a. s. (BTS), Veroniky Ševčíkovej sa novým letovým poriadkom po zime vrátia do ponuky viaceré dovolenkové ciele. V rámci pravidelných liniek sa bude z Bratislavy lietať napríklad trikrát do týždňa do Bruselu, dvakrát týždenne do Paríža, rovnako aj do Barcelony, Malagy a Palma de Mallorky. Do talianskeho Alghera a Trapani budú lety tiež dvakrát do týždňa a do Milána a Ríma štyrikrát týždenne. V ponuke budú aj Edinburgh, Liverpool a Birmingham vo Veľkej Británii či nórske Oslo a Moskva v Rusku.
„Pravidelné linky budú počas letnej sezóny z Bratislavy prevádzkovať letecké spoločnosti Ryanair, České aerolínie, Norwegian Air Shuttle a UTair Aviation,“ priblížila Ševčíková.
Okrem toho však budú z letiska v hlavnom meste odlietať aj charterové, teda nepravidelné lety, ktoré zabezpečujú cestovné kancelárie a agentúry. „Novinkami sú Tirana v Albánsku, grécke mestá Sitia, Chania, Atény, ale aj Ajjacio na francúzskej Korzike,“ vymenovala hovorkyňa.

Súvisiace články

Aktuálne správy