Kontrola kvality reštauračných zariadení prináša výsledky

Tatranci koncom minulého roka zakončili projekt preverovania kvality reštauračných zariadení. Návštevnosť tatranského regiónu rastie, čo teší samosprávy aj podnikateľské subjekty na jeho území.
„Zároveň sme si vedomí, že je vždy čo zlepšovať. Aj preto sme koncom minulého roku úspešne zvládli systém kontroly gastro prevádzok. V posledných dňoch nás veľmi potešilo ocenenie gastronómie v Tatrách od hodnotiteľov týždenníka Trend. Hrdí sme najmä na Gabriela Kocáka,“ vyzdvihla výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OO CR) Región Vysoké Tatry Lenka Maťašovská.
Do jedál vkladá tento šéfkuchár a zároveň majiteľ reštaurácie čo najviac prírody a verí, že hostia v nich spoznajú to najlepšie z Tatier. „Čo pre hercov znamená zlatá soška Oscara, to je pre mňa pocit, že ľuďom chutilo a dokážu si moje jedlo zapamätať aj vizuálne. Zrejme každý chce po sebe zanechať nejaký rukopis a o niečo podobné sa pri svojich výtvoroch snažím aj ja,“ priblížil Kocák.
„Cestovný ruch je behom na dlhé trate a Tatranci to vedia. Systém preverovania kvality gastronomických zariadení preto pokračuje aj v tomto roku. Jeho cieľom je najmä kontinuálne zlepšovanie kvality služieb aj vyzdvihnutie najlepších z najlepších, čím vlastne Tatranci pomáhajú samotným návštevníkom zorientovať sa a vybrať si z ponuky to najlepšie,“ uzavrela Maťašovská.

Súvisiace články

Aktuálne správy