MDVRR SR: Hľadáme talenty, ktoré sa vzdelávajú v oblasti dopravy…

VYHLÁSENIE: MDVRR SR: Hľadáme talenty, ktoré sa vzdelávajú v oblasti dopravy aj cestovného ruchu Bratislava 26.

VYHLÁSENIE: MDVRR SR: Hľadáme talenty, ktoré sa vzdelávajú v oblasti dopravy aj cestovného ruchu

Bratislava 26. februára (TASR) – Posledný týždeň zostáva žiakom stredných odborných škôl z oblasti dopravy, aby sa prihlásili do súťaže organizovanej Ministerstvom dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja (MDVRR SR). O cenu ministra dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja sa bude súťažiť v kategórii Maják pre dopravu. Záväzné písomné prihlášky spolu s vypracovanou prezentáciou je potrebné doručiť na MDVRR do 14. apríla 2014. Súčasne prebieha druhý ročník súťaže TOP turistická destinácia regiónu, uzávierka záväzných prihlášok je 11. apríla 2014.
„Naším cieľom je podporiť vzťah žiakov študujúcich odbory v pôsobnosti rezortu k ich odboru štúdia, pomôcť pri vyhľadávaní talentovaných žiakov a zlepšiť ich motiváciu na samostatné tvorivé myslenie,“ povedal hovorca ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja Martin Kóňa.
Práce sa budú prezentovať v dňoch 29. a 30. apríla 2014 na celoslovenskej výstave stredných odborných škôl Mladý tvorca 2014 v Nitre, ktorej spoluorganizátorom je Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Vyhodnotenie súťaží a oznámenie výsledkov budú súčasťou záverečného programu. Podmienky prihlásenia a ďalšie podrobnosti o súťažiach sú uvedené na adrese http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=154942.Informáciu TASR poskytol hovorca MDVRR SR Martin Kóňa.

Súvisiace články

Aktuálne správy