Firma Špeciálne technológie vydá dlhopisy za 840 tis. eur

Spoločnosť Špeciálne technológie, s.r.o. plánuje vydať dlhopisy v celkovom objeme 840 tis. eur. Ide o 42 cenných papierov po 20 tis. eur. Minimálny počet dlhopisov pre jedného investora je päť kusov v celkovej minimálnej menovitej hodnote 100 tis. eur. Vydávať sa začnú 3. marca tohto roka počas predpokladanej ročnej lehoty. Vyplýva to z informácií zverejnených spoločnosťou.

Dlhopisy sa budú úročiť pevnou ročnou úrokovou sadzbou vo výške 10 %. Výnos sa bude vyplácať mesačne, a to vždy k 1. kalendárnemu dňu v mesiaci počnúc 1. aprílom tohto roka pevnou sumou rovnajúcou sa jednej dvanástine ročného úroku. Dlhopisy sú splatné 1. marca 2019. Emisný kurz predstavuje 100 % menovitej hodnoty dlhopisu. Firma neplánuje požiadať Burzu cenných papierov v Bratislave a ani inú burzu cenných papierov alebo organizátora trhu o prijatie dlhopisov na akýkoľvek trh cenných papierov.

Spoločnosť Špeciálne technológie, s.r.o. bola do Obchodného registra SR zapísaná v novembri 2002. Zaoberá sa zhotovovaním stavieb a ich zmenami. V predmete podnikania má okrem toho aj prenájom nehnuteľností a hnuteľných vecí, reklamnú, obchodnú, sprostredkovateľskú činnosť, ako aj organizovanie kurzov.

Súvisiace články

Aktuálne správy