NDS začala tender na mobilné služby a zariadenia

Predpokladaná cena za poskytovanie komplexných, bezpečných a ekonomicky výhodných mobilných telekomunikačných služieb operátora prostredníctvom virtuálnej privátnej siete počas štyroch rokov je 600 tis. eur.

Národná diaľničná spoločnosť, a.s. (NDS) vyhlásila verejnú súťaž na mobilné telekomunikačné služby a mobilné telekomunikačné zariadenia za predpokladanú cenu 600 tis. eur počas štyroch rokov. Predmetom zákazky je poskytovanie komplexných, bezpečných a ekonomicky výhodných mobilných telekomunikačných služieb operátora prostredníctvom virtuálnej privátnej siete.

Ako vyplýva z vyhlásenia tendra vo Vestníku verejného obstarávania, pôjde o vytvorenie vnútropodnikovej siete pre hlasové SIM karty verejného obstarávateľa, pripojenie účastníka do verejnej telefónnej siete, doplnkové verejné telekomunikačné služby a dodávku mobilných telekomunikačných zariadení. Ponuky uchádzačov sa majú otvárať 28. januára, dokedy môžu požiadať aj o súťažné podklady.

Národná diaľničná spoločnosť, a.s. vznikla 1. februára 2005 na základe zákona. Jej 100-percentným vlastníkom je štát, v mene ktorého koná Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť eviduje základné imanie takmer 3,145 mld. eur. K hlavným činnostiam spoločnosti patrí prevádzka, opravy, údržba a výstavba diaľnic a rýchlostných ciest.

Súvisiace články

Aktuálne správy