Metrostav SK postaví sociálny objekt vo Vrútkach

Spoločnosť Metrostav SK a.s. má uskutočniť stavebné práce na objekte nového zariadenia sociálnych služieb vo Vrútkach za 1,47 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Spoločnosť Metrostav SK a.s. získala zákazku na výstavbu objektu nového zariadenia sociálnych služieb vo Vrútkach. Ide o Domov dôchodcov a dom sociálnych služieb Senior. Stavebné práce má firma uskutočniť za takmer 1,47 mil. eur, pričom predpokladané náklady boli 1,2 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Zmluvná cena je tak vyššia skoro o štvrtinu. Podľa údajov zverejnených vo štvrtok vo Vestníku verejného obstarávania mesto Vrútky dostalo v užšej súťaži dve ponuky. Tender bol vyhlásený ešte v marci minulého roka s tým, že práce sú plánované na osemnásť mesiacov a majú byť financované z peňazí Európskej únie cez Regionálny operačný program.

Spoločnosť Metrostav SK, a.s. so sídlom v Bratislave je dcérskou firmou českej spoločnosti Metrostav a.s. Praha a členom nadnárodnej skupiny DDM Group. Pod súčasným názvom pôsobí od októbra 2004, jej predchodcom bol Metrostav Slovakia a.s. od júna 1997. Metrostav SK má základné imanie 8,3 mil. eur, uskutočňuje pozemné stavby, najmä občianske, bytové a priemyselné, vrátane rekonštrukcie objektov. Zabezpečuje aj kompletnú realizáciu stavieb spolu s projektovou prípravou a prípravou inžinierskych činností.

Súvisiace články

Aktuálne správy